Vakantieopvang €17,50 - bij een verblijf vanaf 10 dagen €15,75 (10% korting)
De prijzen zijn o.b.v. het meenemen van eigen brokken. Wij kunnen ook vers vlees geven (Carnis KVV) tijdens het verblijf, hiervoor berekenen wij €4,50 per kilo, dit kunt u aangeven op het reserveringsformulier. Op nationale feestdagen berekenen we €5,- extra p.d. Ophalen na sluitingstijd (alleen in overleg) + € 5,-

Dagopvang/ Crèche €17,50 per keer     10-kaart €140,- (max. 6 maanden geldig)
Ophalen na sluitingstijd (alleen in overleg) + € 5,-

Privé opvang €75,- per dag, per roedel 
Het is mogelijk om uw roedel bij ons onder te brengen, ze hebben dan het verblijf en de speelweide privé. Er komen geen andere honden bij jouw honden. De kosten hiervoor zijn € 75,- per dag tot een maximum van 5 honden. Indien u meer honden heeft kunt u even contact met ons opnemen. De honden moeten wel bij elkaar kunnen verblijven, intacte reuen welkom. Alleen mogelijk buiten de schoolvakanties.

Pups ( tot 6 maanden)
Pups zijn ook welkom vanaf 12 weken, mits zij de volledige basisenting hebben gehad. Omdat pups meer moeten rusten en we hier veel meer mee bezig zijn kunt u mailen voor de tarieven. Dit is afhankelijk van de leeftijd van de pup.

Training
Wil je de lichaamstaal van je hond beter leren begrijpen of loop je ergens tegen aan met je hond?
Het is mogelijk privé lessen bij ons te volgen, eventueel kunnen we ook op locatie komen. Het is ook mogelijk om je (jonge) hond verder te socialiseren of trainen tijdens de vakantieopvang. We trainen op een positieve manier. Voor meer info kun je contact opnemen.