Welkom op de website van Dogsclusive

Wij bieden een kleinschalige, professionele hondenopvang en training in Opende (Groningen). De honden verblijven bij ons niet in kennels maar lopen met elkaar onder toezicht in de roedel. De honden overnachten bij ons in huis, we hebben apart deel speciaal ingericht voor de opvanghonden. We vinden het erg belangrijk dat een hond zich op zijn gemak voelt.

Voordat je hond bij ons in de opvang komt plannen we altijd van te voren een kennismakingsgesprek zodat je kunt zien waar jouw hond verblijft, maar ook om kennis te maken. We bespreken wat het karakter is van de hond en wat de hond leuk vindt of juist niet. Krijgt je hond speciaal voer of heeft deze misschien speciale zorg nodig?. Met het gebruik van onze diensten en/ of het betreden van ons terrein ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Omdat de honden bij ons in een roedel lopen en daarbij evenwicht en rust erg belangrijk zijn, nemen wij geen loopse teven aan voor de opvang en geen intacte reuen ouder dan 1 jaar (uitgezonderd privé opvang). Voor fokkers, eigenaren van een roedel honden of honden die niet met andere honden kunnen is het mogelijk gebruik te maken van onze privé opvang. Ze verblijven dan samen en komen niet in contact met andere honden. 

Ook dienen alle honden volgens schema ingeënt (of getitert) te zijn en moet dit kunnen worden aangetoond tijdens het kennismakingsgesprek. Tevens gaan wij er vanuit dat je hond regelmatig (afhankelijk van welk middel) ontvlooid en ontwormd wordt.

Afspraken voor opvang kun je doorgeven per e-mail, telefonisch of via WhatsApp.  Vol = vol dus reserveer zo vroeg mogelijk uw datum om teleurstelling te voorkomen. Tijdens drukke vakantieperiodes hebben vaste klanten voorrang. 


Vakantieopvang 
Natuurlijk is het mogelijk dat je hond bij ons blijft logeren, we noemen dit vakantieopvang. Van een weekend tot enkele maanden, alles is mogelijk. Om onrust in de roedel te voorkomen hanteren we dezelfde haal- en breng tijden als voor de dagopvang. De hond kan 's ochtends op werkdagen worden gebracht tussen 7.30 uur en 9.30 uur en kan weer worden opgehaald tussen 16.30 en 18.30 uur. Op zaterdag en zondag kunnen de honden worden gebracht tussen 8.00 uur en 10.00 uur en alleen worden opgehaald tussen 16.00 uur en 17.00 uur.


Privé opvang voor fokkers of eigenaren van meerdere honden
Heb je meerdere honden die niet bij andere honden kunnen of mogen en wil je toch graag een keer lekker weg zonder je druk te hoeven maken? Het is ook mogelijk je volledige roedel bij ons onder te brengen. Bij privé opvang komen de honden niet bij andere honden en hebben het verblijf en de speelweide helemaal voor zichzelf. De voorwaarde is wel dat de honden samen moeten kunnen verblijven, intacte reuen zijn welkom. (alleen mogelijk buiten de bouwvakvakantie). 

Training
Wil je de lichaamstaal van je hond beter leren begrijpen of loop je ergens tegenaan met je hond?
Het is mogelijk hondentraining bij ons te volgen, ook is het mogelijk om je (jonge) hond verder te socialiseren of trainen tijdens de vakantieopvang. 

We trainen op een positieve manier door gedrag wat we graag willen zien te belonen en negatief gedrag zoveel mogelijk te voorkomen of om te buigen.  We hebben veel ervaring met Rhodesian Ridgebacks, maar natuurlijke zijn alle rassen meer dan welkom. 

Beschikbare groepslessen; 

  • Puppycursus
  • Gehoorzaamheid
  • Ringtraining
  • Balans & Coördinatie (pup & volwassen honden)
  • Praktijkspeuren 1,2 en 3

Natuurlijk is het ook mogelijk om privélessen te boeken, eventueel op locatie.  In de winter zullen bij slecht weer de lessen (uitgezonderd speuren) binnen zijn.  

Voor de trainingen werken we samen met Teamwork (Kris But), onze binnen locatie (200 m2) is in Visvliet, Groningen. Bezoek onze gezamenlijke website hier; www.kynologischtrainingscentrum.nl

 

Tarieven


Algemene voorwaarden